Voor wie is SOCIALcloud?

Het aanbod van SOCIALcloud is voorbehouden aan leden van SOCIALware.
Vzw’s, ivzw’s en stichtingen in België en Luxemburg, in de ruime zin werkzaam in de sociale sector, komen in aanmerking voor een SOCIALware lidmaatschap en kunnen zich gratis aanmelden bij SOCIALware via de website www.socialware.be.

SOCIALware helpt ze om zich professioneel uit te rusten met de meest up-to-date informatietechnologie, door hun gratis of tegen sterke kortingen toegang te geven de producten van de internationale en lokale IT-leveranciers.

SOCIALcloud is een samenwerking tussen 10X en SOCIALware. SOCIALcloud is tot stand gekomen met de medewerking van een zeventigtal Belgische vzw’s die hun verwachtingen en vragen rond de cloud hebben gedeeld. Het dienstenpakket is op maat uitgewerkt om hier een antwoord aan te bieden en bundelt kwalitatieve dienstverlening, rationele prijszetting en lokale data-opslag. Iedereen wint!

Wie komt in aanmerking voor een SOCIALware lidmaatschap?

Alle vzw’s, ivzw’s en stichtingen in België en Luxemburg die – in ruime zin – werkzaam zijn in de sociale sector komen in aanmerking voor dit programma. Het juridisch statuut en het type van de activiteiten worden nagekeken aan de hand van de statuten en website van de organisatie.

Het SOCIALware-programma is ook toegankelijk voor openbare bibliotheken en scholen van het buitengewoon onderwijs, zelfs als het geen vzw’s zijn. Daarbovenop gelden er specifieke voorwaarden per partner, meer bepaald in termen van grootte en activiteit van de organisatie.

Aan de slag!

 • Registreer bij Socialware

  De SOCIALcloud-oplossingen zijn voorbehouden voor leden van SOCIALware. Alle verenigingen met een maatschappelijk doel kunnen zich hiervoor gratis registreren.

 • Kies je oplossing op maat

  Onze SOCIALcloud-oplossingen zijn vzw-vriendelijk geprijsd, schaalbaar en betrouwbaar. Maak uw keuze op onze website of contacteer ons voor een oplossing op maat.

 • Installatie door je IT leverancier of erkend socialcloud partner

  Je vaste IT-partner kan de integratie op zich nemen. Heb je geen partner? Dan kan je beroep doen op een van de door SOCIALcloud geselecteerde experts.

 • Werk efficiënter dan ooit

  Je cloud-platform helpt je organisatie nog efficiënter samen te werken, zodat jouw organisatie nóg meer kan betekenen voor onze maatschappij!

Contacteer ons

Je wil met je vzw naar de cloud maar weet niet 100% zeker wat je nodig hebt?
SOCIALcloud helpt je graag verder!

Boek een infosessie in met één van onze cloud-experten.
We maken je GRATIS wegwijs in de cloud zodat je steeds de beste oplossing voor jouw organisatie krijgt.